Luchtvaartmaatschappij review United Airlines

 
United Airlines

United Airlines

United Airlines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten en de grootste ter wereld qua bestemmingen. United Airlines is opgericht in 1926. De grootste hub van United Airlines is de luchthaven George Bush International bij Houston, daarnaast heeft United Airlines nog diverse hubs waaronder Denver, New York Newark, Los Angeles, Cleveland en Chicago O'Hare. In totaal voert United Airlines vluchten uit naar 378 bestemmingen. United Airlines is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij en maakt deel uit van de alliantie Star Alliance.

United Airlines hanteert een drieklassensysteem in haar intercontinentale vloot en continentale vloot. Internationaal beschikken de toestellen over First Class (Global First) Business Class (BusinessFirst) en Economy. Continentaal beschikken de toestellen over First Class, Business Class en Economy.

Onze beoordeling:
Voordelen van United Airlines zijn o.a. het aanbod aan bestemmingen in de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika. De toestellen worden goed onderhouden en de meeste zijn voorzien van in-flight entertainment met AVOD (Audio Video on Demand). Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.

United Airlines is een goede luchtvaartmaatschappijen, biedt een goede service, en heeft mede door de fusie met Continental een ruime keuze aan bestemmingen in Midden- en Zuid-Amerika. Door het ruime aanbod aan hubs zijn er diverse mogelijkheden en tijden om naar de eindbestemming te vliegen. United Airlines is verder vergelijkbaar met de grotere Europese luchtvaartmaatschappijen.

Algemene informatie United Airlines


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
UAUALIADMileage PlusUNITED