Luchtvaartmaatschappij review TAP Portugal

 
TAP Portugal

TAP Portugal

TAP Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. TAP Portugal is opgericht in 1945. De thuishaven van TAP Portugal is de luchthaven Portela Airport bij Lissabon. Vanaf Lissabon worden vluchten uitgevoerd naar ongeveer 80 bestemmingen. TAP Portugal is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij waarbij het accent ligt op vluchten naar Afrika en Zuid-Amerika. TAP Portugal is 1 van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld (na o.a. Qantas) en maakt deel uit van de alliantie Star Alliance.

TAP Portugal hanteert een tweeklassensysteem in haar vloot. De toestellen beschikken over Business Class (TAP Executive) en Economy.

Onze beoordeling:
Voordelen van TAP Portugal zijn o.a. zeer goed onderhouden toestellen en een uitgebreid routenetwerk naar Afrika en Zuid-Amerika. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.

TAP Portugal is een van de betere Europese luchtvaartmaatschappijen. Geen buitengewone prestaties, maar meer comfort, een degelijke airline en goede service.

Algemene informatie TAP Portugal


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
TPTAPLISTAP VictoriaAIR PORTUGAL