Luchtvaartmaatschappij review Singapore Airlines

 
Singapore Airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Singapore Airlines is opgericht in 1947. De thuishaven van Singapore Airlines is de luchthaven Singapore Changi Airport. In totaal worden vanuit Singapore vluchten uitgevoerd naar ongeveer 63 bestemmingen. Singapore Airlines is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij, voert de 2 langste routes ter wereld uit van Singapore naar Newark en Los Angeles en wint regelmatig awards. Singapore Airlines was de eerste luchtvaartmaatschappij met een Airbus A380. Singapore Airlines maakt deel uit van de alliantie Star Alliance.

Singapore Airlines hanteert een drieklassensysteem. De toestellen beschikken over First Class, Business Class en Economy. Een uitzondering is de A380 waar men geen First Class heeft maar Suites, dit zijn aparte compartimenten met o.a. een LCD TV, een bed na uitklappen van de stoel en meer privacy.

Onze beoordeling:
Singapore Airlines heeft een jonge moderne vloot en biedt een zeer goede service, het routenetwerk in AziŽ en AustraliŽ is uitgebreid. De toestellen worden zeer goed onderhouden en beschikken over in-flight entertainment met AVOD (Audio Video on Demand) waarbij men ook spelletjes kan spelen. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.

Singapore Airlines is een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Een uitstekende service, vriendelijke bemanning en ideaal voor vluchten naar AziŽ en AustraliŽ. Vooral naar bestemmingen in AziŽ en AustraliŽ voorbij Singapore is dit de ideale maatschappij, de stoelafstanden in economy zijn comfortabel voor een lange vlucht. Ook profiteert Singapore Airlines van 1 van de beste luchthavens ter wereld, Changi Airport met o.a. een bioscoop en zwembad.

Algemene informatie Singapore Airlines


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
SQSIASINKrisFlyerSINGAPORE