Luchtvaartmaatschappij review Air New Zealand

 
Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Zeeland. Air New Zealand is opgericht in 1940. De thuishaven van Air New Zealand is de luchthaven van Auckland. In totaal worden vluchten uitgevoerd naar ongeveer 54 bestemmingen. Air New Zealand is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij en de enige luchtvaartmaatschappij die de hele wereld rondvliegt (via Londen en Los Angeles). Air New Zealand is 1 van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en maakt deel uit van de alliantie Star Alliance.

Air New Zealand hanteert een drieklassensysteem in haar vloot. De toestellen beschikken over Business (Business Premier), Premium Economy en Economy Class (Pacific Economy). met uitzondering van binnenlandse vluchten waar de toestellen alleen over economy class beschikken.

Onze beoordeling:
Voordelen van Air New Zealand zijn o.a. een uitgebreid routenetwerk naar de Pacific. De toestellen worden zeer goed onderhouden. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren. De meeste toestellen zijn voorzien van in-flight entertainment of worden hiermee uitgerust. De in-flight entertainment kan gebruikt worden van gate tot gate, hierdoor kan je als passagier direct na het instappen gebruik maken van de in-flight entertainment.

Air New Zealand is een bovengemiddelde luchtvaartmaatschappij. Een degelijke airline en goede service. Air New Zealand is goed vertegenwoordigt op bestemmingen in de Pacific. Het is mogelijk een Rond-de-Wereld ticket te boeken.

Algemene informatie Air New Zealand


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
NZANZAKLAirpointsNEW ZEALAND