Luchtvaartmaatschappij review Malaysia Airlines

 
Malaysia Airlines

Malaysia Airlines

Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van MaleisiŽ. Malaysia Airlines is opgericht in 1972. De thuishaven van Malaysia Airlines is de luchthaven Kuala Lumpur International Airport, daarnaast heeft Malaysia Airlines nog een hub, Kuching International Airport. In totaal worden vluchten uitgevoerd naar ongeveer 61 bestemmingen. Malaysia Airlines is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij en wint regelmatig awards waaronder een award voor de beste stoelen in Economy klasse.

Malaysia Airlines hanteert een drieklassensysteem. De toestellen beschikken over First Class (alleen 747 en A380), Business Class en Economy. Babies en kinderen zijn niet toegestaan in First Class.

Onze beoordeling:
Malaysia Airlines heeft een jonge moderne vloot en biedt een zeer goede service, het routenetwerk in AziŽ en AustraliŽ is uitgebreid. De toestellen worden zeer goed onderhouden en beschikken over in-flight entertainment met AVOD (Audio Video on Demand) waarbij men ook spelletjes kan spelen. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.

Malaysia Airlines is een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Een uitstekende service, vriendelijke bemanning en ideaal voor vluchten naar AziŽ en AustraliŽ. Vooral naar bestemmingen in AziŽ en AustraliŽ voorbij Kuala Lumpur is dit de ideale maatschappij, de stoelafstanden in economy zijn zeer comfortabel voor een lange vlucht en hebben de beste stoelafstand die er te vinden is met maar liefst 34 inch, 86 centimer. Net als Singapore Airlines mag ook Malaysia Airlines zich gelukkig prijzen met een het hebben van 1 van de beste luchthavens ter wereld als basis, Kuala Lumpur International Airport heeft veel faciliteiten voor de reiziger om zich te vermaken.

Algemene informatie Malaysia Airlines


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
MHMASKULEnrichMALAYSIAN