Luchtvaartmaatschappij review Transavia.com

 
Transavia.com

Transavia.com

Transavia.com is een Nederlandse low-cost lijndienst- en chartermaatschappij van Nederland. Transavia.com is opgericht in 1965. De thuishaven van Transavia.com is de luchthaven Schiphol bij Amsterdam maar ook vanaf de luchthavens Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen Eelde worden vluchten uitgevoerd. Transavia.com heeft ook een Franse tak welke vluchten uitvoert vanaf Parijs Orly. In totaal worden vluchten uitgevoerd naar ongeveer 88 bestemmingen. Transavia.com vliegt voornamelijk naar bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia is onderdeel van KLM.

Transavia.com heeft alleen Economy klasse waarbij men moet betalen voor eten en drinken aan boord.

Onze beoordeling:
Voordelen van Transavia.com, de hoeveelheid aan bestemmingen in Zuid-Europa en het rechtstreeks aanvliegen daarvan. De toestellen worden goed onderhouden. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.
Een nadeel van Transavia.com is de korte stoelafstand in de economy klasse, de rugleuning kan weinig achterover. De stoelen zijn hierdoor redelijk oncomfortabel en een vlucht langer dan 2 uur zal de lange Nederlander als onprettig ervaren. Er is geen in-flight entertainment beschikbaar.

Transavia.com is een gemiddelde luchtvaartmaatschappij. Geen buitengewone prestaties maar een degelijke airline, service en een vriendelijke bemanning. Transavia.com heeft een jonge vloot bestaande uit Boeing 737's waarbij de nieuwste zijn voozien van een Sky Interieur met leren stoelbekleding.

Algemene informatie Transavia.com


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
HVTRAAMSTRANSAVIA