Luchtvaartmaatschappij review Emirates

 
Emirates

Emirates

Emirates is een luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Dubai International Airport in Dubai. Emirates is opgericht in 1985. Emirates vliegt vanaf Dubai naar ongeveer 125 bestemmingen. Emirates is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij, de grootste luchtvaartmaatschappij van het Midden-Oosten en wint regelmatig awards.

Emirates hanteert een drieklassensysteem op alle bestemmingen. De toestellen beschikken over First Class, Business Class en Economy. First Class is onderverdeeld in Suites met aparte compartimenten, stoelen die uitgeklapt worden tot een compleet bed en stoelen die bijna horizontaal kunnen afhankelijk van het type toestel.

Onze beoordeling:
Emirates heeft een jonge moderne vloot en biedt een zeer goede service, het routenetwerk is uitgebreid en krijgt steeds meer bestemmingen naarmate Emirates groeit. De toestellen worden zeer goed onderhouden en beschikken over in-flight entertainment met AVOD (Audio Video on Demand). Daarnaast kan men - indien men vliegt met de A380 - ook gebruik maken van internet tijdens de vlucht. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.

Emirates is een bovengemiddelde luchtvaartmaatschappij. Een degelijke airline met een goede service en ideaal voor vluchten naar het Midden-Oosten, AziŽ en AustraliŽ. Emirates vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Dubai met de A380.

Algemene informatie Emirates


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
EKUAEDXBSkywardsEMIRATES