Luchtvaartmaatschappij review Delta Air Lines

 
Delta Air Lines

Delta Air Lines

Delta Air Lines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten. Delta Air Lines is opgericht in 1929. De thuishaven van Delta Air Lines is de luchthaven Hartsfield-Jackson International bij Atlanta, daarnaast heeft Delta Air Lines nog diverse hubs waaronder Memphis, New York JFK, Salt Lake City, Detroit en Cincinnati. Amsterdam, waar Delta goed is vertegenwoordigt, is een internationale hub na de overname van Northwest. In totaal voert Delta Air Lines vluchten uit naar 247 bestemmingen. Delta Air Lines is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij en maakt deel uit van de alliantie SkyTeam.

Delta Air Lines hanteert een drieklassensysteem in haar intercontinentale vloot en continentale vloot. Internationaal beschikken de toestellen over Business (BusinessElite), Economy Comfort en Economy. Continentaal beschikken de toestellen over First en Business Class en Economy.

Onze beoordeling:
Voordelen van Delta Air Lines zijn o.a. het aanbod aan bestemmingen in de Verenigde Staten. De toestellen worden goed onderhouden en zijn voorzien van in-flight entertainment en internet. Op internationale vluchten zal men vanaf 2013 internet introduceren. Ook is het mogelijk on-line in te checken en een stoel te selecteren.

Delta Air Lines is een goede luchtvaartmaatschappijen, biedt een goede service, en heeft mede door de overname van Northwest een ruime keuze aan bestemmingen in Noord-Amerika. Door het ruime aanbod aan hubs zijn er diverse mogelijkheden en tijden om naar de eindbestemming te vliegen. Delta Air Lines is verder vergelijkbaar met de grotere Europese luchtvaartmaatschappijen.

Algemene informatie Delta Air Lines


IATAICAOHubFrequent FlyerCallsignWebsite
DLDALATLSkyMilesDELTA